Make your own free website on Tripod.com

Перфектните опаковки  Модификатори  Полистироли  PET фолио  Системи  за лазерно маркиране  Фолиа  За  контакти

ПЕРФЕКТНИТЕ ОПАКОВКИ

от OPS, РЕТ и РР фолио

Предлагаме над 280 модела опаковки с перфектно качество, които са подходящи за широк асортимент хранителни продукти.

Кристална прозрачност   Безупречна надеждност   Качество и екология в хармония  
Око да види – ръка да пипне   Опаковки без аналог

Предназначение

По своето предназначение опаковките са универсални или специализирани за:

Опаковките са стъклопрозрачни или цветни от OPS или РР фолио. Подходящи са както за съхраняване на продукти във фризер, така и за тяхното затопляне в микровълнова печка.

Кристална прозрачност


Кристалната прозрачност на опаковките гарантира идеалната видимост на намиращите се вътре продукти. Изображението се явява ключ към големите продажби - с такива опаковки доброто качеството на Вашите продукти става очевидно. А специалистите в Европа знаят, че това води до нарастване на продажбите.

Безупречна надеждност


Уникалната концепция на затваряне на опаковките е патентована. Всеки, който иска да съхрани свежестта на своите продукти предпочита Surelock, защото Surelock значи надеждно затворена опаковка. Surelock има една цел – да преодолее внезапното самостоятелно отваряне на опаковката пред нищо неподозиращия купувач. Surelock е концепция, която има не само защитни функции, но е изключително полезна и от търговска гледна точка. Обединявайки долната част на опаковката и нейния капак, тази опаковка гарантира съхраняването на свежестта и аромата на намиращите се в нея продукти.

Качество и екология в хармония


В съвременното общество висококачествената опаковка трябва да бъде и екологична. Опаковките, които предлагаме отговарят на всички европейски стандарти за контакт с храни. Нашите опаковки отварят вратите на европейския пазар за вашите продукти.

Опаковките се произвеждат от висококачествени суровини и висококвалифицирани специалисти на високотехнологични и високопроизводителни линии.

Око да види – ръка да пипне


Както можете сами да се убедите от снимките , достатъчно е да притиснете с пръсти ъглите на опаковката и благодарение на Surelock Вашите продукти ще останат така апетитни, както в момента на приготвянето им.

Ако искате да се уверите, че написаното тук е вярно – заповядайте в офиса ни на ул. Шипка 34, етаж 4.

Опаковки без аналог


Перфектните опаковки, които Ви предлагаме нямат аналог на българския пазар. Освен изтъкнатите вече предимства тези опаковки изпълняват едновременно със задължителните за всяка опаковка функции и още една, която ги прави предпочитани - рекламна функция. Широкият диапазон от размери на опаковка от един тип, позволява да предлагате на пазара Вашите продукти в различни разфасовки. Едновременно с това формата на опаковката е достатъчно атрактивна и оставя трайно впечатление в съзнанието на купувача. Дори един обикновен на пръв поглед сладкиш, поднесен в перфектна опаковка се превръща в подарък! Изненадайте приятно своите клиенти – те ще оценят старанието Ви!

Екипът на фирма КЛИО очаква Вашите поръчки и Ви пожелава успех!

Още информация може да намерите на адрес: www.inline.com.pl или www.inlineplastics.com
Главно меню